Blog

coach coaching transpersonal barcelona - creences limitants

El vals ocult: Com la por i les creences limitants orquestren la nostra vida

La Fisiologia de la Por vs. La Psicologia de les Creences

Imagineu la por com un ballarí energètic que recorre l’escenari del nostre cos, deixant rastres de suor i estremiments amb cada moviment. Les creences limitants, en canvi, són com els fils d’una titella, controlant silenciosament els nostres passos mentals amb un xiuxiueig que minven l’esperit: “no ets prou”, “això és impossible per a tu”.

La por: L’eco ancestral d’alerta

Yann Martel va escriure, “La por és la resposta més antiga i poderosa de l’espècie humana”, destacant la seva funció essencial. La nostra amígdala, sentinella vigilant en l’obscuritat neurològica, encén senyals d’alarma per protegir-nos. En les dones, aquest mecanisme es dobla, protegint no només la pell sinó també l’ànima, un baluard contra l’amenaça i el dolor.

Desxifrant l’enigma de la por

Per trencar les cadenes de la por i les creences limitants, és essencial explorar els seus orígens. La por sovint salta des d’un perill immediat, mentre que les creences limitants són ecos de llargs viatges per camins mentals trillats, històries antigues que hem escoltat fins a l’avorriment.

Creences limitants: El pes de l’invisible

Lailah Gifty Akita va dir sàviament, “Les creences limitants són els guardians silenciosos del nostre potencial.” Aquestes són les barreres intangibles, els murmuris dels fantasmes de dubtes passats, que nien entre les ombres del que ens atrevim a somniar.

Estratègies per a superar la por i les creences limitants

Canviar les nostres creences limitants per conviccions que ens empoderin no és una tasca senzilla, requereix determinació i, sovint, l’acompanyament d’un mentor. Un coach pot ser un aliat inavaluable en aquest procés de transformació mostrant-te eines poderoses.

Christiane Northrup va hissar la bandera de l’empoderament quan va dir, “Cada dona que cura la seva pròpia vida, ajuda a curar a totes les dones que van venir abans d’ella, i a totes aquelles que vindran després d’ella.” Aquesta és la crida a l’acció, un himne que convida totes les dones a alçar-se i ballar al ritme del seu propi potencial, alliberant-se dels lligams del passat i del temor.

Comenceu ara el viatge cap a la redefinició del que és possible, cap a una vida on la por i les creences limitants no són més que espectadors en la vostra sala de ball triomfant. La clau està en les vostres mans; gireu-la i obriu la porta a un món de possibilitats infinites.

taller coaching transpersonal barcelona - rueda de la vida sashiko

TALLER DE COACHING – Teixint Equilibri: Roda de la Vida i Sashiko​

Introducció al Coaching Transpersonal i la Roda de la Vida

Sashiko, l’art japonès com a pràctica meditativa

Divendres, 1 de Desembre – 18:30h